+39 347 6979176 - info.normadivina@gmail.com

Казвам се Аркадий Петров и съм руски учен и писател.

В Европа съм познат като автор на знанията и метода на обучение на “Дървото на живота”.

Това са знания чрез които хората, благодарение на собственото си съзнание могат да управляват (пилотират) всички съществуващи в техния организъм ситуации, дори и в случаи на много сериозни болести.

Чрез “менталния пилотаж”, или така нареченото умствено управление, посредством съзнанието може да се достигне до едно здравословно ниво на целият човешки организъм, състояние на благоденствие и нови перспективи на живота. Този вид знания и курсове на обучение са все по-разпространени и в Европа - съществуват вече над 150 регионални центрове където се преподава учението на  “Дървото на живота”.

Аз разбира се съм безкрайно благодарен и много доволен от цялото това развитие - в тези центрове на обучение са регистрирани най-различни интересни случаи, в които хора с неизлечими болести са успели да постигнат невероятни резултати и да достигнат до здраве и благосъстояние на целият организъм.

Има подобни резултати например в Италия. Такива има свързани със моето предишно посещение там, където имаше хора в инвалидни колички, които изведнъж бяха в състояние да се изправят сами. На едно дете, на което беше оперирано и свалено хирургически тъпанчето, изведнъж се върна слуха, и лекарите които също присъстваха на този курс откриха с почуда че тъпанчето се беше възстановило. В действителност по този метод могат да бъдат регенерирани и органи които са отсранени хирургически. В Италия специално това не беше единственият случай.

Имаше и други случаи, например възстановяването на репродуктивните(детеродни органи) при една жена. Това събитие също беше изследване от медицински специалисти, и тяхното заключение беше положително - органите се бяха регенерирали. Този факт беше от изключително значение, тъй като заради случилото се много хора започнаха да вярват че посредством менталният пилотаж е възможно да се възстановят дори оперирани и хирургически премахнати органи.

На хората им е най-лесно да вярват в каквото и да било, но кой знае защо не вярват в себе си, в своите собствени възможности. Да се научим да вярваме в себе си е основната цел на нашите занятия, където обучаваме хората как да пилотират, как да управляват биофизичните и биохимичните процеси в организма. В Италия специално току що проведохме един такъв семинар.

КАКВО ОЗНАЧАВА “БИОИНФОРМАЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ”?

Технологиите които преподавам са технолигии на умствения пилотаж чрез съзнанието на цялата биофизика и биохимия която протича вътре в организма. Това са технологии които първо съм изпитал и практикувал върху мен. Наблюдавал съм всички процеси които се случваха вътре в мен, лично съм ги преживял и експериментирал върху себе си. Разболявал съм се много пъти, както повечето хора, страдал съм от много болести, но благодарение на всичко което успях да приложа посредством моите технологии, успях да победя постепенно, една по една всички болести, и станах, може да се каже, “човек” все по-малко и по-малко като другите. Благодарение на този вид работа успях да се променя, да трансформирам себе си. Целият този процес ми предложи един много интересен път.

Това беше едно наистина щастливо пътуване, тъй като ме дари с много дни на щастие и радост, просто защото откривах в тялото си невероятни възможности,  които преди не съм си и представял! Тези възможности ги притежава всеки един човек, ето защо ги преподаваме като знания, за да може всеки един да разбуди тези възможности, да направи същото като мен. Отнася се само за един процес на изучаване, на търпение, на упражнения, практикуване на тези знания, и може да се стигне до ниво човек да не се разболява, да не остарява, и дори да не умира.

Много хора възприемат учението на “Дървотона живота” като набор от технологии. Всъщност това не е така. “Дървото на живота” е преди всичко една нова идеология, една нова идеология и нова реалност на живота, чрез която се установява тук, на планетата Земя. Това е една ново виждане, едно ново разбиране на света, което дава възможност на човека да съществува на този свят на същото ниво като това на  Бог. Това е нещо което е предопределено, което Бог иска, тъй като сам Той е определил човек като негов син. Не е съвпадение когато се казва: “по негов образ и подобие”, тъй като всеки човек е всъщност Божествен син, и има същите възможности като Баща си. И ето, тук тези възможности са нашата мисия с която сме се родили, нашите познания, нашите възможности които предаваме на

хората.

Разработихме специални упражнения, които да помогнат на хората да “отворят” в себе си онзи канал за нова възможност, за нов начин на възприемане на живота. Тази възможност се нарича: ясновидство.

Всеки човек притежава въображение. Ясновидството е вече следващата крачка - когато могат да се видят процесите вътре в самата клетка. Това може да се задълбочи, като се види какво се случва в самата клетка, в нейното ядро, в нейната ДНК.

Тези процеси могат да бъдат коригирани в положителна насока с помощта на технологиите които преподаваме. Ето защо хората имат нужда да се научат на ясновидство, за да управляват тези процеси, да се научат да управляват събитията, а не да бъдат подчинени от тях.

Ако в човека ги няма тези ясновидски способности, могат да му се случат най-различни неща, и добри и лоши. Но когато притежава ясновидството в себе си и вижда прогноза за нещо негативно, той може да го промени в положителна насока.

САМОИЗЛЕКУВАНЕ: КАКВО Е?

Самоизлекуването, да оздравееш със собствените сили на организма, е индивидуален процес. Някой може да оздравее веднага, други - след един, два, три месеца. За някои ще е нужно година или повече. Това е нещо което не се случва по един и същ начин при всички, тъй като всеки човек сам по себе си е една доста сложна система. Той е индивид със специфични проблеми, със свои собствени преживявания и опит, които са резултат и от предишни животи, тъй като човек не се ражда само веднъж на земята, но се преражда много пъти, от живот във живот, за да изживее един глобален, планетарен опит. Така че всичко зависи от този цялостен натрупан опит.

ПРЕПОРЪКИ КЪМ ПРАКТИКУВАЩИТЕ

Имам само една единствена, много проста препоръка: ако сте започнали да практикувате този вид учение, трябва да продължите. Не трябва никога да се изоставя наполовина нещо което сте започнали, още повече когато се отнася за нещо добро и полезно. Това не е лесен път. Нужни са отдаденост, постоянство и сериозност към поетият ангажимент спрямо това учение. Всеки който прави този избор дава нещо и същевременно получава много за себе си. Като давате шанс на хората да бъдат здрави, щастливи и осъзнати получавате същото щастие, здраве и познание чрез висшите космически сили.

Затова ви препоръчвам да не излизате извън този път.

РОЛЯ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА УЧИТЕЛЯ КОЙТО ПРЕПОДАВА МЕТОДА НА “ДЪРВОТО НА ЖИВОТА”:

Инструкторът който представя ученията по нашата методолгия изпълнява ролята не само на учител, но и на един вид “техник”, който “предава на енергоинформационните” центрове на обучаващия се една определена вълна на резонанс, която въвежда нормата в структурата. Упражненията са подбрани по такъв начин, че заедно с курса на концентрация, работата със сферите на контрол на реалността, регулиращите настройки и процесът на разширяване на съзнанието, образуват една ефикасна и единна структура на практическата и първична работа за развитието на ясновидството.

Ето и принципите които са от значение и които определяме като ключови думи: научаваш, знаеш, правиш.

Курсове на обучение по “Дървото на живота” от Аркадий Петров:

  • лъчи на сътворение;

мастер клас;

 

 

1 - VIDEO PLAYLIST DI ARKADIJ PETROV

2 - VIDEO PLAYLIST DI ARKADIJ PETROV

 

Arkadij Petrov a Udine - Presentazione - 1 parte "La nascita spirituale dell’Uomo"

Arkadij Petrov a Miano , Italia.

Sito Web: http://arkadypetrov.ru/