+39 347 6979176 - info.normadivina@gmail.com

Григорий Петрович Грабовой е популярен руски учен от Казахстан, с ясновидски и лечителни способности и притежаващ дарбата да предвижда събития.

Завършил висше образование по математика и приложна механика, е член на International Academy of Information (Международната Академия по Информатика) и кореспондент на Руската Научна Академия.

Още от тригодишна възраст започва да експериментира феномени на ясновидство чрез съзнателен пилотаж на определени ситуации.

Почетен е със множество награди за своята отлична работа в областта на естествените науки и на медицината; отличен е със сребърен медал от Руската Академия на Естествените Науки и отличието “Петър Велики” за развитието на науката и икономиката в Русия. Автор на редица новаторски техники за лечение.

Неговата наука, която идва директно от Божественото Познание, e описана и предадена като опит на човечеството, в неговите книги, курсове и лекции.

В неговите учения има един-единствен съвет: “Нужно е да постъпваме така, както постъпва Бог”.

Ето защо Григорий Грабовой нарича това учение “Глобално спасение и хармонично развитие”, което има следното значение: “Това не е мой съвет, а на всички, защото в нашия божествен център всички сме обединени и всички сме Божии синове.”

Това е процесът който той нарича ПИЛОТАЖ НА СОБСТВЕНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, или така наречените упражнения на концентрация или пилотаж, ориентиране на информацията, за възстановяването на “Божествената норма” (да въведем в божествена норма цялата материя според Божествения ред - така както Бог вижда и както Бог го прави).

Това са базисните курсове въз основа на текстовете написани от Грабовой,  и неговите книги публикувани официално:

  1. “Божествена Норма”
  2. “Методи на концентрация - упражнения за всеки ден от месеца”
  3. “Последователност на числата за възстановяване и изцеление на тялото”
  4. “Унифицирана Система на Знание”
  5. “Последователност на Числата за Психологическа Хармонизация”
  6. “Последователност на Числата за Успех в Бизнеса”
  7. “Възкресението на Хората и Вечният Живот Сега са Нашата Реалност”

Лектор не тези курсове - Александър Зайец - сертифициран учител

 

 

Video playlist su insegniamento di Grigori Grabovoi con Aleksandr Zaiets